ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Αρχική Τρόποι πληρωμής

 

α) Πληρωμή μέσω Πιστωτικής/Χρεωστικής Κάρτας:

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (louiza.gr) έχετε την δυνατότητα να κάνετε πληρωμές με την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα μέσω της ασφαλούς υπηρεσίας VivaPayments. Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο πληρωμής, το σύστημα σας μεταφέρει αυτόματα στο απόλυτα ασφαλές SSL περιβάλλον της ιστοσελίδας της VivaPayments, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την πληρωμή χρησιμοποιώντας την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα χωρίς κινδύνους και ρίσκα. Η VivaPayments σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε την συναλλαγή, ακόμα και αν δεν έχετε προσωπικό λογαριασμό εκεί.

β) Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή):

Πληρώστε τον συνεργάτη της εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει μόνο για αποστολή εντός Ελλάδας. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 4,00€.

γ) Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας από το κατάστημά μας:

Στο τελικό στάδιο ολοκλήρωση της παραγγελίας επιλέξτε στη Μέθοδο Αποστολής το «Παραλαβή από κατάστημα». Στη συνέχεια, επιλέξτε ως τρόπο πληρωμής το "Αντικαταβολή". Η εξόφληση της παραγγελίας θα γίνει στο ταμείο του καταστήματος κατά την παραλαβή, είτε με μετρητά, είτε με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.

δ) Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση του συνολικού ποσού (μαζί με τα μεταφορικά) στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Αρ. Λογαριασμού: 261/46921445
IBAN: GR87 0110 2610 0000 2614 6921 445
BIC: ETHNGRAA
Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με e-mail στο louizaeshop@gmail.com
Προσοχή: η αποστολή των προϊόντων της παραγγελίας γίνεται μόνο μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης