ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Αρχική Συχνές Ερωτήσεις

 

 1. Πως είμαστε εξασφαλισμένοι ότι όλα θα είναι εντάξει??
  Η φερεγγυότητά μας φαίνεται και από την 35ετή πορεία στο χώρο του γάμου & της βάπτισης ως φυσικό κατάστημα με έδρα τα Ιωάννινα. Παράλληλα είμαστε δίπλα σας για όποια διευκρίνιση ή απορία έχετε!!
 2. Πως θα είμαστε σίγουροι ότι τα προϊόντα θα είναι εγκαίρως στο προορισμό τους??
  Υποχρέωσή μας είναι ο πελάτης μας να κάνει τις αγορές του από το louiza χωρίς επιπλέον άγχος όσο αναφορά το χρόνο παράδοσης. Τα προϊόντα τα οποία είναι ετοιμοπαράδοτα θα βρίσκονται στην πόρτα σας από 5-10 εργάσιμες ημέρες. Για παραγγελίες προϊόντων που βρίσκονται σε έλλειψη η παράδοση θα γίνεται σε 20-25 εργάσιμες ημέρες υπό την προϋπόθεση ότι κάποιο αντικείμενο ή υλικό δεν βρίσκεται σε γενικότερη έλλειψη (από τους προμηθευτές μας). Εάν ισχύει αυτή η περίπτωση θα το γνωρίζεται από το e-mail επιβεβαίωσης παραγγελίας που θα λάβετε, οπότε θα σας δίνουμε τη δυνατότητα εναλλακτικών λύσεων ή της επιστροφής των χρημάτων του συγκεκριμένου είδους!
 3. Πως ξέρουμε ότι αυτά που επιλέξαμε θα ταιριάζουν μεταξύ τους??
  Σίγουρα οι φωτογραφίες όσο καλές και αν είναι δεν μπορούν να αποτυπώσουν το προϊόν όπως όταν το βλέπουμε από κοντά. Η δουλειά μας όμως είναι να έχουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα όπου όλα δένουν μεταξύ τους. Αυτή είναι και διαφήμισή μας, το τέλειο αποτέλεσμα.
 4. Πως είμαστε σίγουροι ότι το νούμερο από τα ρούχα θα του κάνει??
  Τα μεγεθολόγια των εταιριών σημαίνουν ότι για παράδειγμα το 12Μ θα κάνει σε μωράκι μέχρι να συμπληρώσει τους 12 μήνες. Αν εσείς θεωρείτε ότι το μωράκι σας είναι πιο ανεπτυγμένο, μπορείτε να επιλέξετε το επόμενο νούμερο και αν έχετε αμφιβολία μπορείτε επίσης να μας καλέσετε και να μας δώσετε συγκεκριμένα μέτρα του μωρού που θα σας ζητήσουμε!
 5. Πως είμαστε σίγουροι ότι το νούμερο από τα παπούτσια θα του κάνει??
  Συνήθως τα παιδάκια όταν ξεκινούν το περπάτημα (10 με 12 μηνών) φοράνε το 20 με 21 νούμερο. Αν όμως θέλετε μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε και να μας πείτε τα εκατοστά του πέλματος του μωρού σας.